PrintEnglish

 

Skarø & Is-caféI det sydfynske øhav, 40 minutters sejlads fra Svendborg, ligger Skarø, som med sine to km2 og knap 30 beboere hører til blandt de mindste af de beboede danske småøer.

Skarø er en flad ø beskyttet mod oversvømmelser af diger flere steder langs kysten. Skarøs højeste punkt, Vesterbjerg, rager 9 meter op over havoverfladen. Herfra er der en dejlig udsigt ud over havet og de nærliggende øer Hjortø og Drejø.

På Skarø kan du i sommersæsonen smage alle de nye varianter af Is fra Skarø, og opleve den fantastiske stemning, der er på øen - kig forbi, du er velkommen.

 

Priser på omvisning på Skarø - Turen går til Skarø

Kig forbi Is-Caféen

Besøg Is-caféen på Skarø og smag alle vores dejlige økologiske is. Er Is-caféen ikke åben er det altid muligt at købe vores is ved vores selvbetjeningsbod og sidde og nyde isen i vores dejlige gårdhave.

 

I løbet af sommeren har vi rigtig mange ’Frisk-is dage’, hvor I kan smage Is fra Skarø frisk, direkte fra produktionen.

Is-caféen er åben alle dag i maj - august kl. 8.00-21.00

 

Fra påske og frem til efterårsferien afhænger cafeens åbningstider af vejret.

 

Skal I holde sommerfest, firmaudflugt eller fejre en fødselsdag, tilbyder vi kulinariske ø-oplevelser i idylliske faciliteter. Ring for yderligere informationer og bestilling på tlf. Martin :20 46 12 01 Britta: 29 29 15 20 eller Mette: 26 81 42 77.

 

Mulighed for overnatning på Skarø

  


 

Klik for fartplan: http://www.drejo.dk/praktiske-informationer/faergetider/

 

Is-Cafeen på Skarø er en del af Cykelvenner Øhavet / Bike Friends. Bike Friends er et netværk på tværs af Det Sydfynske Øhav, hvor vi sammen gør noget ekstra for dig som cykelgæst.